В краткия месец ви предлагаме безкрайни възможности да споделим идеи как да

...
В краткия месец ви предлагаме безкрайни възможности да споделим идеи как да
Коментари Харесай

Код Зелено през февруари е посветен на кампанията ИзЧисти планини“, Вело-Аперитиво и кампания за младежи

В късия месец ви предлагаме безкрайни благоприятни условия да споделим хрумвания по какъв начин да живеем в по-чист град и да се радваме на прелестна природа, оповестиха от екологично съдружие " За Земята ". Код Зелено е време за февруарска среща в „ Клуба на пътешественика “, отдадена на акцията „ ИзЧисти планини “ Второто от поредицата събития разказва за най-знаковата и дългогодишна доброволческа самодейност на „ За Земята “ - почистването на високопланински територии. След 23 години, в които стотици доброволци са изчистили над 120 тона боклук от националните паркове на България, самодейността продължава и през днешния ден. Освен това този месец стартира второто младежкото състезание „ В крайник с климата “. Ако сте сред 15 и 30 години и имате хрумвания по какъв начин да се пригодим по-добре към климатичните промени, ние сме подготвени да ги чуем и да ви дадем премия, споделят уредниците.
Инициативата е на екологичното съдружие „ За Земята “ в партньорство с Гората.бг. Целта на акцията е да провокира българските младежи да предложат и да приложат в своето всекидневие природощадящи и обществено виновни дейности за пригаждане към климатичните промени. Очакваме групови и независими предложения до 24-ти април 2023 година в това число.
Над 200 екологични награди ще бъдат оповестени през май 2023 година.
В градината против църквата Св.Седмочисленици в центъра на София със Софенхаген и Сдружение „ Велоеволюция “ ще може поговорите за опита и усещанията от зимните условия за колело в столицата. Повече за самодейностите може да научите. 
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР